logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Mount Kelly

Детайли

Място: Тависток, Девон, Великобритания

Годишна такса: GBP 26 970 - GBP 34 110

Образователни програми:  GCSE, IGCSE, A Level

Възраст на учениците:  11 – 18 год.

Kelly College предлага дневни занимания и пансионно обучение на около 550 ученици, близо половината от които са от различни страни на света. Философията на колежа е баланс между добра академична подготовка и адекватни извънкласни занимания, в които децата естествено разгръщат индивидуалните си таланти. Училището разполага с модерни класни стаи, игрища за футбол, тенис, волейбол, скуош, баскетбол и хокей, закрит басейн, спортен салон, театрална и конферентна зала.

Местоположение

Kelly College е основан през 1877 г. Разположен е в красива местност в долината Тави - на 20 мин от центъра на Тависток. Градът е на границата с Dartmoor National Park и в близост до известните крайморски градове Плимут и Екзитър. Училището е леснодостъпно с влак и автомобил.

Учебни програми

Учениците се обучават по традиционната образователна система във Великобритания, включваща програмите GCSE и A-level. Учебната програма е изготвена по начин, който й позволява да бъде разбираема и достъпна за всеки ученик взамисимост от индивидуалните му нужди на обучение.

Настаняване

Настаняването е в три сгради: една за учениците от долните курсове и 2 отделни за момичета и момчета от горните курсове.

Спорт и развлечения

Kelly College има отлични спортни традиции. Основните спортове са хокей, нетбол, тенис, лека атлетика, плуване в 3 големи закрити басейна, крикет, ръгби, хокей и скуош.

Изисквания за прием

Държат се приемни изпити на училището, представя се академична справка за последните 2 години на обучение и интервю с представител на училището.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner