logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Montreux International School

Детайли

Място:  Montreux, Vaud, Switzerland

Годишна такса: IBDP/ IBCP - CHF 67,000, BTEC Diploma – CHF 45 000

Образователни програми:   IBDP, IBCP Business & Hospitality, IBCP Business & Digital Marketing, Swiss Business Diploma – Extended BTEC

Възраст на учениците:  16 – 19г.

Montreux International School е създадено като уникален център за изключителни постижения в областта на техническите умения в бизнес иновациите и сферата на хотелиерството, като работи с преподаватели, завършили най-съвременната и иновативна педагогика и разполагащи със знания за насърчаване на изключителен успех сред учениците.

Местоположение

Училището е партньор и използва базата и пансиона на основаното през 1874 г. Monte Rosa School. Разположено е в безопастна местност в град Монтрьо, само на 2 минути от Женевското езеро и на 20 минути от Алпите.

Учебни програми

Учениците се обучават по програмите IBDP и IBCP, като имат възможност и да завършат с швейцарска бизнес диплома по програмата BTEC. Основният фокус на програмта IBCP е обучение и сертифициране в съответствие с отрасъла, което развива знанията и уменията на учениците в избраната от тях индустрия. Предлаганите курсове дават възможност на възпитаниците да избират имежду широк диапазон от университети в цял свят.

Учениците, които следват курса по бизнес и хотелиерство, ще имат възможност да кандидатстват за едногодишно обучение в Швейцарската образователна група за бизнес училища и хотели – Swiss Education Group.

Настаняване

Учениците се настаняват в модерна и напълно оборудвана сграда, която се намира срещу главният кампус на Monte Rosa. Стаите са самостоятелни или двойни със собствен санитарен възел.

Спорт и развлечения

Извънкласните дейности включват баскетбол, волейбол, тенис на маса, футбол, участие в дебати и в ученическото настоятелство, благотворителна дейност, посещения на местни забележителности, Olympic Museum и близкият воден увеселителен парк. Училището разполага и с физкултурен салон, кафетерия, помещения за отдих, учене и работа по групи, както и стая с бордни игри.

Изисквания за прием

-          CAT 4 test;

-          Отличен успех по математика и английски език/ MYP – 28 т./ 4 предмета по IGCSE/GCSE или отлично завършен 10-ти клас;

-          Навършени 15г.;

-          Профила на ученика да отговаря, както на училището, така и на избраният курс на обучение.

 

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Montreux International School в България.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner