logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Milton Abbey School

Детайли

Място: Дорсет, Югозападна Англия

Годишна такса: GBP 42 825

Образователни програми:  2-year GCSE, A-level, BTEC

Възраст на учениците:   13 – 18 г.

Milton Abbey School e сравнително малко, но традиционно пансионно училище, с 224 ученика, 187 от които на пълен пансион, 58 от тях международни от 22 рaзлични националности. Фокусът на обучението е върху развитието на нагласите и навиците за успех през целия живот. Съотношението преподавател-ученици е 1:4, като учениците могат да разчитат на индивидуална грижа и отношение в пансиона. Предимство на училището е фактът, че се намира встрани от градската среда и осигурява повече спокойствие. Базата е снабдена с различни спортни съоръжения, сред които голф игрище с професионални учители, конна база, стадион, плувен басейн, както и със собствена ферма и градини. В близост до училището се намира и базата на известна школа по ветроходство. Отделно са застъпени извънкласни възможности за музикални изяви. Учениците са насърчавани да се присъединят към различни певчески клубове или да създават свои групи. През годината се провеждат редовно концерти и представления. По време на лятната ваканция училището е домакин на международен музикален фестивал, който редовно привлича много артисти от световна класа, а талантливите ученици имат възможност да се присъединят към това събитие.

Местоположение

Milton Abbey School се намира в графство Дорсет в Югозападна Англия, по крайбрежието към протока Ла Манша. Най-близките летища са Саутхемптън и Бристъл, на около 1-2 часа път с кола, а най-близкият град е Гилингъм.

Учебни програми

В Мilton Abbey School се предлагат програмите 2-year GCSE и A-level, в които са застъпени широк спектър от учебни предмети, а при програмата BTEC са включени предмети като: Fashion Design & Production, Performing Arts, Sport, Hospitality, Countryside Management, Film & TV VFX, Game Design, Enterprise & Entrepreneurship.

Настаняване

Момчетата и момичетата в пансиона се настаняват в отделни общежития, общо 5.

Спорт и развлечения

За учениците се предлагат богата програма от занимания извън учебното време и през уикендите, като имат възможност да практикуват футбол, голф, конна езда, колоездене, ветроходство и други занимания на открито. В съботите се провеждат спортни състезания или се взима участие в клубове по интереси, доброволчество и други. Ученици със спортни успехи се насърчават да участват на клубни и национални нива. Предвидени са занимания по изкуства, а през уикендите се организират разнообразни социални дейности - екскурзия, разходка, шопинг и забавления.

Изисквания за прием

·         попълнена регистрационна форма;

·         полагане на тест по английски език;

·         копие от академична справка от настоящето училище;

·         интервю по Skype с директора на училището.

 

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Milton Abbey School в България.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner