logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Millfield School

Детайли

Място: Самърсет, Великобритания

Годишна такса: GBP 30 255 - GBP 41 355

Образователни програми: GCSE, AS, A-level и vocational A-level

Възраст на учениците:  13 - 18 год.

Millfield е сред най-престижните частни училища за средно образование във Великобритания. Прекрасната му база от 670 декара е заобиколена от красива природа, а съоръженията включват басейн с олимпийски размери, собствен театър, арт комплекс, вътрешни тенис кортове, конна база, музикално училище и концертна зала., Общият брой на учениците в Millfield е около 1 200. Millfield се слави като едно от най-добрите спортни училища на острова, в рамките на учебната програма има избор от над 40 различни спортни дисциплини.

Местоположение

Училището Millfield се намира в красивите околности на графство Самърсет в близост до историческия град Гластънбъри и древния римски град Бат.

Учебни програми

Предлагат се академичните програми GCSE, AS, A Level и професионални A Level. Задължително се изучават информационни технологии, а изборът от чужди езици е богат - арабски, японски, руски, латински, немски, италиански, испански и гръцки. Към училището има специализиран център за английска езикова подготовка за чуждестранни ученици. Организира се също курс за хранене и енология.

Настаняване

Училището разполага с една голяма столова - за ученици и служители. Децата се настаняват в едно от общо 18-те общежития от базата на училището и в околните села. Общежитията са с дежурен педагог, лекар и възпитател. Обособени са спрямо пол и възраст - по-големите се настаняват в самостоятелни или двойни учебни спални, а по-малките - в стаи с трима и повече ученици.

Спорт и развлечения

През годините Millfield School е възпитало много олимпийски медалисти! Предлага разнообразие от задължителни спортни дисциплини - плуване, лека атлетика, тенис, футбол, ръгби, хокей, крикет и нетбол. А-Level учениците имат избор от над 60 други занимания. Училището разполага и със специални отдели за музика, танци, актьорско майсторство и изкуство.

Изисквания за прием

Приемат се ученици до 13 годишна възраст с академична справка от настоящото училище и изпит по английски език, който може да се положи в офиса на агенция Скай Лайнс.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner