logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Mill Hill School

Детайли

Място: Лондон, Великобритания

Годишна такса: GBP 36 900 - GBP 44 250

Образователни програми:  GCSE, Pre-A level, A level

Възраст на учениците:  13 - 18 г.

Mill Hill School е училище на лидерите на утрешния ден. Защо? От една страна заради стремежа да предаде на своите възпитаници уменията на водачите, а от друга - заради насърчаването към състрадание и смирение. В Mill Hill School го наричат лидерство на мъдростта и поощряват своите възпитаници към трудолюбие, ентусиазъм и лоялност. През 2007 година отваря врати Favell Building - модерна и функционална сграда, която помещава 7 департамента на училището. В програмата GCSE може да се избира между изкуство и дизайн, биология, химия, компютърни науки, технологии, театър, английски език, английска литература, френски език, география, немски, история, латински език, математика, музика, физическо възпитание, физика, религия, наука, испански език, статистика и др. В програмата A Level част от предметите са изкуство и дизайн, биология, химия, технологии, театър, икономика, английска литература, френски език, география, немски език, управление и политика, история, латински език, математика, музика, физика, спорт и физическо възпитание.

Местоположение

Като оживен и космополитен град Лондон е чудесно решение за средно образование с голям избор от извънкласни занимания – музеи, театри, спортни събития, конференции и др. Mill Hill School се намира в Mill Hill Village - едно от най-красивите предградия на столицата с много прилежащи зелени площи.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в няколко общежития, за учениците от първата година на програмата GCSE - в стаи по 3-ма и 4-ма, през втората и третата година на програмата - в двойни стаи. Учениците от A Level програмата са настанени в по-големи двойни стаи през първата година, а през последната година са в самостоятелни стаи. Mill Hill School разполага с общи помещения и съоръжения – телевизия, видео, DVD, сателитна система, библиотека, кухня, Wi-Fi, стая за игри, маса за билярд, тенис, джаги, пиано.

Спорт и развлечения

Училището предлага добре оборудвана фитнес и спортна зала, тенис кортове (с нови настилки), кортове за нетбол, игрище за ръгби, хокей, крикет и футбол, изкуствени игрища и басейн. В Mill Hill се помещава и Лондонската голф академия, което осигурява изключително добро оборудване и треньори. Допълнителни спортове са езда, йога, фрисби, ски и таекуондо.

Изисквания за прием

Апликационна форма, академична справка и интервю с представител на Mill Hill School. Изпит по английски език и математика.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner