logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Manchester International Football Academy

Детайли

Място: Salford Sports Village, Salford, Manchester

Годишна такса: £10,770 - 15,220

Образователни програми:   6 Month Football Training and Conditioning programme; Full Season Training

Възраст на учениците:   16-24 г.

Manchester International Football Academy функционира от 2011 година, а от 2016 е с отворен прием и за момчета, и за момичета. Учебната програма включва тренировки по футбол и обучение по английски - перфектна комбинация за достигане на максимален потенциал както във футболното, така и в академичното развитие. В академията децата се обучават на малки групи. Досега е посрещнала младежи от над 80 различни страни, които отиват да се възползват от добрата база. Manchester International Football Academy привлича вниманието на треньори на големи футболни отбори и някои от възпитаниците продължават да играят професионално футбол във Великобритания.

Местоположение

Футболната академия на Манчестър се намира във втория по големина град във Великобритания, който е дом на два от най-големите футболни отбора в света - Manchester United и Manchester City. Академията е в близост до центъра на града и само на 30 минути от международното летище "Манчестър".

Учебни програми

Full and Season training programs, Education and Training programs, English with Football, English Speaking Board qualification. Extra English tuition, Cambridge & Trinity English exams.

Настаняване

На полупансион или в приемно семейство близо до академията.

Спорт и развлечения

Прави се активна подготовка по футбол, гимнастика, фитнес, плуване и др. Организирани са посещения на големи футболни отбори, а също и на музеи. Социалните дейности са разнообразни.

Изисквания за прием

Обърнете към консултантите на агенция Скай Лайнс!

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner