logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

LVS Ascot

Детайли

Място: LVS Ascot

Годишна такса: GBP 31 775 - 37 620

Образователни програми: GCSE, A Level

Възраст на учениците: 7-18 год.

LVS Ascot много се гордее с факта, че НВ Кралицата на Великобритания е патрон на учебното заведение. В LVS Ascot всяко дете се насърчава да разгърне своя потенциал и да се превърне в учтива и уверена личност, като се предлагат различни възможности в условията на една безопасна и стимулираща учебна среда. Базата на училището заема 26 акра и разполага с 8 научни лаборатории, великолепен театър, закрит басейн, спортна зала и танцово студио, 4 общежития и медицински център. Студиото по изкуства предоставя превъзходни съоръжения за театър и музика, а гимназиалния център осигурява отлични съоръжения за обучение на учениците от A-Level програмата.

Местоположение

Училището е разположено в град Аскот, известен с ежегодно провеждащите се престижни конни състезания, привличащи представители на висшето общество от цял свят.

Учебни Програми

Училището предлага широка академична програма, изградена въз основата н изискванията на британската учебна система, но и допълнителни дисциплини за GCSE и A Level, с цел да се отговори на индивидуалните нужди на всеки ученик. Гимназиалната програма предлага учебни предмети, които съответстват на силните страни на учениците и ги подготвят за прием в университет.

Настаняване

Част от учениците се настаняват спрямо пол и възраст в единични спални помещения, но повечето от тях са в стаи с до 6 деца. Училището разполага с обща столова и медицински център.

Спорт и развлечения

Спорт: баскетбол, бойни изкуства, голф, кану, конна езда, крикет, кънки, лека атлетика, нетбол, плуване, ръгби, скуош, катерене, тенис, фитнес, футбол и хокей. Клубове: актьорско майсторство, балет, бенд, езда, информационни технологии, керамика, ориентиране, публично говорене, първа помощ, риболов, ски, филми, фотография, хор и шах.

Изисквания за прием

От кандидатите се изисква да положат тест на самото училище и да предоставят академична справка.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner