logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Lord Wandsworth College

Детайли

Място: Хемпшиър, Великобритания

Годишна такса: GBP 32 370 - GBP 36 840

Образователни програми: GCSE, A Level

Възраст на учениците: 11-18 год.

Базата на училището се простира на 1200 акра площ и предлага отлични условия за обучение, настаняване и спортни занимания. Предлага се обучение в програмите GCSE и A-level. Възпитаниците на Lord Wandsworth имат много добра успеваемост на финалните изпити и по правило продължават висшето си образование в желаните от тях университети, а не малък брой биват приети в престижните Оксфорд и Кеймбридж.

Местоположение

Lord Wandsworth College (Лорд Уондсъурт Колидж) се намира в живописен район – между провинция Северен Хемпшиър и Съри, с удобно местоположение - само на час от английската столица.

Учебни Програми

GCSE и A Level

Настаняване

Lord Wandsworth College има 8 общежития и предлага отлични условия за настаняване и отдих. По-малките ученици се настаняват в спални помещения, а по-големите - в стаи с 1 или 2 легла.

Спорт и развлечения

Отличната спортна база предлага възможност за практикуване на: фитнес, плуване, източни бойни изкуства, хокей, ръгби, футбол, крикет, катерене, колоездене, конна езда и лека атлетика. Клубовете по интереси - фотография, готварство, танци, изработка на бижута, музикални техники, дават възможност учениците да изявят талантите си. Организират се екскурзии по обменни ученически програми.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните 2 години и препоръка от преподавател. Полагат се приемни изпити по математика и английски език.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner