logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Lincoln Minster School

Детайли

Място:  Lincoln, UK

Годишна такса:  GBP 31 983

Образователни програми:  GCSE, A-level, BTEC

Възраст на учениците:  11 – 18 г.

Lincoln Minster School е разположено в сърцето на престижната историческа местност „Бейлгейт“ на върха на хълма с изглед към град Линкълн. Училището се намира в близост до световноизвестните забележителности – Катедралата Линкълн и Замъка Линкълн, който може да се похвали с оригинално копие на „Магна Карта“ на постоянен дисплей. Основано като дневно и пансионно училище през 1996г., то е и член на Асоциацията на хоровите училища във Великобритания. Възпитаниците на Lincoln Minster School се насърчават да вземат участие в музикалната програма, която се предлага.

Местоположение

Град Линкълн е адмистративния център на графство Линкълншър. Разположен е в източната част на графството, с добри железопътни връзки с много от големите градове и летища във Великобритания. Всеки декември тук се провежда един от най-големите коледни базари в Европа, посещаван от над 250 000 души.

Учебни програми

Учениците се обучават по традиционната британска образователна система по програмите GCSE и A-level.

Настаняване

Учениците се настаняват в три прекрасни общежития, като са разпределени взависимост от пол и възраст. Стаите могат да бъдат с по едно, две или три легла. Общежитията разполагат с общи стаи за отдих, кухня, студиа за практика с музикални инструменти, както и външни пространства за практикуване на спорт.

Спорт и развлечения

Учениците могат да участват в следните спортове: лека атлетика, катерене, скуош, тенис, крикет, хокей, ръгби, футбол, нетбол, ветроходство, голф, конна езда. Организират се и клубове по драма, изкуство и музика.

Изисквания за прием

  • Академична справка за последните 2 години на обучение;
  • Входящ тест по английски език;
  • Интервю по Скайп.

Стипендии

Учениците могат да кандидатстват и за стипендия на основа на академични, музикални, артистични или спортни постижения. За повече информация се обърнете към агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Lincoln Minster School в България.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner