logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Langley School

Детайли

Място: Loddon, Norfolk, най-близко летище - Станстед

Годишна такса: £33 750

Образователни програми:  GCSE, IGCSE, A Level

Възраст на учениците: 10-19 г.

Langley School е основано през 1910 г. В момента обучава приблизително 723 деца, част от които от Китай, Тайланд, Нигерия, Полша, Германия, Кения, Швейцария, Саудитска Арабия и др. Осигурява първокласно образование, разнообразна програма и добри преподаватели, създава стимулираща среда, изгражда устойчиви ценности. В училището може да се изучава английски, математика, хуманитарни и точни науки, медиа, съвременни езици, технологии, театър, музика, изкуство, социални науки, спорт и др.

Местоположение

Langley School е разположено в Loddon, Norfolk, в красива област с паркове и сгради – образец на архитектурното изкуство. Училището е близо до историческия град Norwich - прекрасно място с магазини, ресторанти и забавления.

Учебни програми

Учениците се обучават по традиционната образователна система във Великобритания, включваща програмите GCSE и A-level. Учебната програма е изготвена по начин, който й позволява да бъде разбираема и достъпна за всеки ученик взамисимост от индивидуалните му нужди на обучение.

Настаняване

Около 100 момичетата и момчетата са настанени в общежития в отделни сгради. По- малките ученици са настанени в стаи с до 5 деца, а по-големите в двойни или единични стаи, с прилежащ балкон. Ползват общи съоръжения - стая за почивка, телевизор, кафене, маси за игри.

Спорт и развлечения

Възможностите за спорт и извънкласни занимания са разнообразни – ръгби, хокей, футбол, крикет, нетбол, лека атлетика, стрелба с лък, каяк и баскетбол, спорт в закрити помещения. Училището си партнира с 6 национални, регионални и държавни спортни клуба и организации и много от партньорите избират ученици от училището, за да ги включат към индивидуални спортни тренировки. Извънкласните занимания са креативни и проактивни – мюзикъли, изложби и пр.

Изисквания за прием

Кандидатстването е с изпит по английски език и математика. Кандидатите предоставят апликационна форма, регистрационна такса и академична справка, преведена на английски.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner