logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Lancing College

Детайли

Място: Лансинг, Западен Съсекс, Великобритания

Годишна такса: GBP 38 550

Образователни програми: GCSE, A Level

Възраст на учениците: 13-18 год.

Lancing College се надежда сред най-престижните училища за средно образование във Великобритания. В училището са на почит ценностите на англиканската традиция като колежът разполага със собствен параклис. Академичните стандарти са много завишени и възпитаниците на колежа постигат добри резултати на изпитите. Общият брой на учениците е около 590.

Местоположение

Lancing College е разположен в красива природна местност в близост до град Брайтън и националния парк South Downs с изглед към морето на юг и към гористата местност Weald на север. Колежът заема площ от 225 хектара, а основните сгради на колежа представляват красиви модели на старинен архитектурен стил.

Учебни програми

Предлагат се академичните програми GCSE, AS и A-level с богато разнообразие от предмети. На децата се предлага обучение по испански, италиански, немски и френски език, както и специална програма на разменни начала във Франция, Германия и Испания.

Настаняване

Училището разполага с комфортни общежития, като по-малките ученици се настаняват в общи спални помещения, а по-големите в самостоятелни учебни спални. Всички общежития разполагат с компютърни зали, библиотека, кухня, и игрална зала с тенис на маса, билярд и др.

Спорт и развлечения

Свободноизбираемо се предлагат футбол, хокей, крикет, нетбол, плуване, бягане, фехтовка, баскетбол, ръгби, скуош, тенис, плаване, голф и лека атлетика. Учениците могат да се запишат в някои от клубовете по фотография, астрономия, електроника или риболов или да се включват в училищния оркестър или кръжока по актьорско майсторство.

Изисквания и прием

Приемат се кандидати на възраст над 13 години. Задължително се полагат тестове по английски език и математика (в офиса на агенция Скай Лайнс) и се взема под внимание академична справка от настоящето училище и препоръка от преподавател.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner