logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

King’s School Ely

Детайли

Място: Кеймбридж, Великобритания

Годишна такса: GBP 34 245 - GBP 43 776

Образователни програми: 1 year GCSE, 1 year IGCSE, GCSE, IGCSE, A-Level

Възраст на учениците: 13 - 18 год.

Основано през 970 година, King’s Ely първоначално е църковно училище, а през 1541 г. крал Хенри VIII му дава кралски статут. И днес King’s Ely продължава да държи на високите стандарти на обучение и доказателство са възпитаниците му, които продължават образованието си в най-престижните университети в страната.

Местоположение

King’s Ely е със завидно местоположение – в спокойна и сигурна среда сред обширните зелени площи на малкия и приветлив град Или, в непосредствена близост до Кеймбридж. Училището е разположено до една от най-величествените катедрали в света, а на пет минути пеша се намира река Ouse, подходяща за водни спортове.

Настаняване

В пансиона живеят около 200 деца, в отделни сгради за момичета и момчета, в стаи за 3-4 души със самостоятелен санитарен възел. Столовата е обща.

Спорт и развлечения

Спортовете на King’s School Ely са баскетбол, бойни изкуства, ветроходство, волейбол, голф, гребане, езда, кану, крикет, лека атлетика, плуване, ръгби, скуош, стрелба, тенис, фитнес, футбол и хокей. Работят и клубове по интереси, а всяка година се изпълнява концертна програма с участието на училищния хор, оркестър, джаз и рок група. Организират се посещения на Уест Енд, Стратфорд-на-Ейвън и театъра в Кеймбридж.

Изисквания за прием

Полагат се тестове на училището по английски език, математика и точни науки и се изисква академична справка от настоящето учебно заведение.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner