logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Kings Colleges Bournemouth

Детайли

Място: Бормут, Великобритания

Годишна такса: определя се според програмата на обучение и типа настаняване

Образователни програми: GCSE; A-Level; Foundation; Business Foundation; Tourism & Hospitality Management Foundation

Възраст на учениците: 14-19 год.

Kings Colleges предлагат отлично обучение в международни колежи във Великобритания и САЩ. Kings Bournemouth е основан през 1957 г. и е първият от веригата. Днес разполага с две сгради, заобиколени от зелени площи, спортни игрища, арт студио и театър. Класните стаи са просторни и добре оборудвани, както и научната лаборатория.

Местоположение

Бормут е сред най-живописните крайбрежни градове във Великобритания и с прекрасни плажове. Университетски град със студентска атмосфера и развлечения през цялата година. А базата на училището се намира само на 5-10 минути пеша от центъра на града.

Учебни програми

Академичните програми в Kings Bournemouth са GCSE, A-Level, удължена подготвителна година (Extended Foundation), Business Foundation, Tourism and Hospitality Foundation. Обучението се провежда в малки групи от 4-10 ученици с персонално внимание към всеки.

Настаняване

За ученици под 16 години Kings Bournemouth предлага настаняване в избрани приемни семейства близо до училището, в самостоятелни стаи. Учениците над 16 години се настаняват в двойни стаи със собствен санитарен възел King’s Charminster Residence – нова сграда, построена специално за нуждите на Kings Bournemouth. Разположена е на 15 минути пеша от училището. За учениците над 18 години се предлага настаняване и в други 3 резиденции към училището.

Спорт и развлечения

В Kings Bournemouth има възможности за баскетбол, бадминтон, фитнес, аеробика, тенис на маса, голф или тенис към някой от местните клубове, сърфинг, уиндсърфинг, конна езда и др. Организират се посещения на музеи, театри и кина, летене с балон, екскурзии до Лондон, Кеймбридж, Бат, Брайтън, Портсмут и др.

Изисквания и прием

Академична справка с високи резултати. Сертификат за владеене на английски език с резултати IELTS 4.5 - за GCSE, IELTS 5.5 - за A-Level, 4.5–5.5 - за Foundation програма. Учениците полагат тест по английски език в офиса на Скай Лайнс и след успешно представяне преминават през Skype интервю.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner