logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Kings College Oxford

Детайли

Място: Оксфорд, Великобритания

Годишна такса: определя се според програмата на обучение и типа настаняване

Образователни програми: GCSE, A-Level, Foundation

Възраст на учениците: 14-19 год.

Kings Oxford (St. Josephs Campus) разполага с 21 просторни и модерно оборудвани класни стаи, компютърен учебен център, библиотека, арт студио и лаборатория.

Местоположение

Оксфорд е световно известен университетски център с уникална атмосфера за обучение, известен и със своята вековна история, красиви и старинни университети, културни и исторически паметници. Kings College Oxford е разположен в приветлива сграда в спокойна градска част, с бърз и лесен достъп до центъра на града.

Учебни програми

Учебните програми в Kings Oxford са GCSE, A-Level, Extended A-level, Extended Foundation, Advanced Foundation, Art Foundation. Обучението се провежда в класове от 6-16 ученици.

Настаняване

Настаняването е на полупансион (закуска и вечеря) при подбрани приемни семейства и на няколко минути пеша от училището. Стаите са самостоятелни, удобно обзаведени и с достъп до интернет.

Спорт и развлечения

Само на две минути от колежа, учениците могат да посетят плувен басейн и фитнес. Училището и местни клубове предлагат занимания по футбол, баскетбол, бадминтон, йога и танци.

Изисквания и прием

Академична справка с високи резултати. Сертификат за владеене на английски език с резултати IELTS 4.5 - за GCSE, IELTS 5.5 - за A-Level, 4.5–5.5 - за Foundation програми. За Art Foundation е необходим завършен 12 клас, академична справка с високи резултати, портфолио и IELTS 5.5. Учениците полагат тест по английски език в офиса на Скай Лайнс и след успешно представяне преминават през Skype интервю.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner