logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Kingham Hill School

Детайли

Място: Кингъм,Оксфордшир, Великобритания

Годишна такса: GBP 26 160 - GBP 34 350

Образователни програми: GCSE, A Level

Възраст на учениците: 11-18 год.

Училището е първоначално създадено като пансионно училище от християнския филантроп Чарлз Янг през 1886 год. Днес, уповавайки се на 120 годишен опит и първокласни грижи, Kingham Hill има завидна репутация в подпомагането на своите възпитаници да разгърнат целия си творчески и академичен потенциал. Ръководството на училището неизменно търси ученици, които имат заложби да преуспяват, когато им се даде подходящо предизвикателство и им се създадат необходимите условия за това. Този подход е с доказан успех и голям брой ученици често изненадват родителите си и най-вече себе си със собствените си постижения. Постигането на такъв успех не е лека задача и изисква най-вече преданост, която се възпитава в Kingham Hill в условията на съхранени ценности и нрави.

Местоположение

Kingham Hill е чудесно разположено в провинциалната местност Котсуолдс, в близост до Оксфорд и Стратфорд на Ейвън. Училището е на минути път от „любимото селце на Англия” - Кингам. Чипинг Нортън и Стоу он дъ Уолд – традиционни градчета в Котсуолдс – са само на 5 мили от него.

Учебни програми

Подготовка за изпитите GCSE, A-Level, дългосрочно обучение (повече от една година), краткосрочно обучение (за един срок или една година) и програма “Английски като втори език”.

Настаняване

Дългогодишният опит в предлагането на пансионни грижи е показателен фактор и при пресъздаването на домашната атмосфера в училищните общежития на Kingham Hill. Базата разполага с шест големи красиви сгради, които са построени от камък в традиционен стил от местни занаятчии от Котсуолд. За всяко от общежитията отговаря по една съпружеска двойка и няколко домакини. Общежитията са с капацитет от 24-42 легла и предлагат уютна, приятна и сигурна среда за обучение и отдих. Домовете са разположени в близост до базата на училището. Общежитията за момичета и момчета са отделени едно от друго, като всяко от тях разполага със собствена градина.

Спорт и развлечения

Спортните съоръжения в Kingham са на отлично ниво. Преподавателите по физкултура са с много добри познания в областта си и работят заедно с професионални треньори, които насърчават учениците в заниманията, като им създават условия за съревнование на адекватно за всеки от тях ниво.

Изисквания и прием

От международните кандидати се изисква да представят актуална академична справка и сертификат за владеене на английски език: за ученици в 7-8 клас - Cambridge ESOL КЕТ, за 9 клас - Cambridge ESOL PET, за 10 клас Cambridge FCE.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner