logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

King Edward's Witley

Детайли

Място: Годалминг, Съри, Великобритания

Годишна такса: GBP 35 370 – GBP 36 750

Образователни програми: GCSE, IGCSE, Pre-Sixth form, A Level

Възраст на учениците: 11-18 год.

King Edward’s School е основано през далечната 1553 и се уповава на дългогодишен опит и традиции, върху които в наши дни гради бъдещето на своите възпитаници. Първокласното пансионно училище за момчета и момичета на възраст от 11-18 год., разполага с отлични съоръжения и висококвалифицирани преподаватели, които допринасят за възпитанието на децата и са гарант за тяхната успешна реализация и бъдещи перспективи. Това е едно от най-големите пансионни училища в югоизточна Англия с ученици от цял свят, чийто разнообразен социален, културен и етнически произход го нареждат сред най-интегрираните училища в страната.

Местоположение

Училището King Edward's Witley е идеално разположено в живописната провинциална местност на границата на графствата Съри и Съсекс. Едно от преимуществата му е, че се намира близо както до южното крайбрежие на Великобритания, така и до централен Лондон.

Учебни програми

Подготовка за изпитите GCSE, дългосрочно обучение (повече от една година), краткосрочно обучение (за един срок или една година), обучение по британската програма A-level и програма “Английски като втори език”. Предлагат се и стипендии за ученици с отличителни академични постижения и артистични и музикални заложби.

Настаняване

Момчетата и момичетата на 11 и 12 годишна възраст се настаняват в отделни общежития: в Copeland (за момичета) и в QMH (за момчета). Това им осигурява достатъчно пространство, време и учителски грижи да се интегрират безпроблемно в условията. След девети клас, момчетата и момичетата се настаняват в осем модерни общежития, които разполагат с отделни помещения за учебни занимания и отдих. Общежитията са построени като скачени сгради и това позволява момчетата и момичетата да общуват напълно свободно. За всяко общежитие има отговорни домакини, които откликват на нуждите на учениците. Общежитията постоянно се обновяват, като през 2010 год. предстои цялостна смяна на обзавеждането – първия етап от дългосрочна програма за подобрения.

Спорт и развлечения

Участието в спортни прояви е важна част от програмата за извънкласни занимания в на учениците. На децата се предоставя възможността да вземат редовно участие в следните сортове: крикет, футбол, хокей, баскетбол, тенис и водни спортове. Училището разполага с отлични спортни съоръжения, които включват закрит басейн, модерен спортен център, игрища за скуош, танцово студио, голямо игрище за крикет с изкуствена трева и спортни площадки на открито.

Изисквания и прием

От международните кандидати се изисква да положат изпит по английски език и математика. Основната част от изпита по английски е четене с разбиране, за която се използват текстове от ежедневието като статии от вестници. Изпитите могат да се положат в офиса на „Скай Лайнс” в София или в самото училище.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner