logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Kent College

Детайли

Място: Кентърбъри, Великобритания

Годишна такса: GBP 26 901 - GBP 37 017

Образователни програми: 1 year GCSE, 2 year GCSE, A-Level, International Baccalaureate

Възраст на учениците: 11 - 18 год.

Kent College се нарежда сред най-елитните пансионни училища в Югоизточна Англия. Обучава приблизително 750 ученици. Учебният комплекс е върху площ от 80 декара и разполага с големи прилежащи спортни игрища, със собствена учебна ферма и конна база. През последните пет години са инвестирани 3 милиона паунда в подобряването на базата и пансиона.

Местоположение

Kent College е в Югоизточна Англия на 4 км от морето и на 2 км от историческия център на Кентърбъри. Той е сред най-популярните градове във Великобритания, годишно посещаван от над 2.5 милиона туристи, известен със средновековните си паметници на културата и като основен търговски център в Кент. Градчето, в което 25% са студенти, е идеално разположено на час и половина път с влак от Лондон и само на 3 часа от Париж.

Настаняване

Настаняването е в четири общежития – две за момчета и две за момичета. На новодошлите деца се оказва специална помощ с цел по-бързата им адапрация към новата обстановка.

Спорт и развлечения

Задължителните спортове, включени в академичната програма, са ръгби, хокей, крикет, нетбол, тенис и лека атлетика. Отборът по хокей на Kent College е отличен с няколко национални награди. Свободно избираеми са баскетбол, волейбол, скуош, плуване, бадмингтон, танци, ориентиране, джудо, гребане, гимнастика, голф, фехтовка, ветроходство, футбол, йога и пилатес. Наред с това учениците могат да проявят своите умения в някои от клубовете по интереси - литература, дебати, фотография и бридж.

Изисквания за прием

Приемат се кандидати на 11, 13 и 16-годишна възраст. Учениците полагат специален изпит по английски език на самото училище. Изисква се академична справка от настоящето училище за последните 2 години и препоръка от преподавател.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner