logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Kensington Park School

Детайли

Място: Лондон, Великобритания

Годишна такса: GBP 44 250 - 46 800

Образователни програми: GCSE, A Level

Възраст на учениците: 14-19 год

От KPS твърдо вярват в това, че предлагат нещо различно и вълнуващо за учащите и техните родители. Стимулиращ набор от учебни дейности, предоставящи възможности за лично израстване, работа в екип и лидерство; насърчаване на здравосленовен начин на живот; насърчаване на интелектуалното любопитство и креативност са само част от целите на Kensington Park School. Kensington Park School е част от групата Astrum Education Group. То е сравнително ново училище, в което учениците получават знания и умения за реализация благодарение на първокласни преподаватели с голям професионален опит, класове с малък брой ученици и модерен подход на обучение.

Местоположение

Kensington Park School (Keнсингтън Парк Скуул) се намира в сърцето на Лондон и е разположено в непосредствена близост до Националния природонаучен музей, Роял Албърт Хол и Хайд Парк в един от най-луксозните квартали Кенсингтън.

Настаняване

Настаняването – Princess Beatrice House – е сред най – добрите във Великобритания, еквивалентно на лондонски хотел по отношение на декор и обзавеждане, което върви за ръка с безопасна среда по всяко време на денонощието. Предлагат се единични, двойни или тройни стаи, всички те със самостоятелни бани и напълно оборудвани кухни.

Спорт и развлечения

Училището предлага програма със спортни занимания като футбол, нетбол, тенис, фехтовка, гребане, катерене, фитнес и др. Учениците имат възможност да участват в клубове по интереси в сферата на музиката, пеенето, изкуство, литература, танци, шах, фотография, театър и др.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните 2 години и се явяват на интервю.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner