logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Harrow School Online

Детайли

Място: Online

Годишна такса: GBP 15 000

Образователни програми:  AS-Level, A-Level

Възраст на учениците:   16 - 18 г

Harrow School Online е ново онлайн училище, основано въз основа на образователната философия и традиции на Harrow School и подготвя ученици на възраст от 16 до 18 години. На всички ученици от Harrow School Online се предлага възможността да се запишат в предварителен летен курс в Harrow School, където ще могат да се запознаят лично с някои от бъдещите си преподаватели, съученици, както и да подобрят нивото си на английски език.

Местоположение

Online училище

Учебни програми

В момента Harrow School Online предлага Pearson Edexcel International AS и A – Levels по химия, физика, математика и икономика.

Настаняване

Момчета и момичета се настаняват отделно в просторни стаи, като във всяко общежитие има както удобни и комфортни общи помещения снабдени с мултимедия, така и кухненски помещения.

Активности и развлечения

Учениците участват в дейности, които развиват лидерските им умения и усъвършенстват комуникацията им на английски език. Активностите, които се предлагат са следните: шахматен клуб, клуб по дебати и литературно списание.

Изисквания за прием

Стъпките при записване в Harrow School Online са следните:

1. Попълване на онлайн апликационна форма.
2. Кратко интервю, в което се обсъждат избраните извънкласни дейности.
3. Държи се онлайн тест по всеки предмет, който ученикът желае да изучава.
4. Интервю с отдел Admissions.
5. Кратко интервю с директорът на училището.

Стипендии

Около 10% от учениците получават академична стипендия до 25% от годишната такса за обучение.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner