logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Harrow House

Детайли

Място: Суонидж, Великобритания

Годишна такса: GBP 17 965 – 20 475

Образователни програми:   Учебен срок или учебна година, GCSE, GCE, A level

Възраст на учениците: 15-17 г.

Harrow House е основан през 1969 г. и в него се обучават ученици от над 50 държави. Освен че е акредитиран от Британския съвет, той е получил и най-високата оценка във всичките три категории на Независимия училищен инспекторат във Великобритания (ISI). Колежът има отлична база: модерни спортни съоръжения, комфортно общежитие, 36 класни стаи, интернет кафе, фитнес център, танцово студио, басейн, тенис кортове и спортни игрища за футбол, волейбол и бадминтон.

Местоположение

Harrow House се намира в Суонидж – малък курортен град в едноименния живописен залив на източния бряг на остров Пърбек в графство Дорсет. Градът е близо до Борнмът и на около 2 часа от Лондон. Скалните пещери, красивите брегове и плажове примамват множество посетители и туристи.

Настаняване

Учениците се настаняват на пълен пансион в новопостроеното общежитие към училището в стаи с 2, 3 или 4 легла. От понеделник до събота е включена закуска, обяд и вечеря, а в неделя - брънч и вечеря. Предлага се и опция за настаняване в приемно семейство срещу допълнително заплащане.

Спорт и развлечения

Спортните и културни занимания са разнообразни - филмови вечери, танци, караоке, викторини, шоу на талантите, йога и др. Училището организира и екскурзии до Париж и Euro Disney, Версай, Брюж, Амстердам, Кьолн, Потсдам, Берлин, Брюксел, Шотландия и Северна Англия.

Изисквания за прием

Академична справка от последните 2 години на обучение, апликационна форма, тест по английски език.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner