logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Fulneck school

Детайли

Място: Западен Йоркшир/Англия

Годишна такса:  GBP 26 985 - GBP 28 860

Образователни програми: GCSE, Pre-A Level, A level, BTEC

Възраст на учениците:   13 - 19 год.

Училището е основано през 1753г. и в него се обучават около 450 ученика. Разполага с отлична учебна база, която позволява на възпитаниците да избират сред множество спортове и извънкласни занимания.

Във Fulneck school се цени индивидуалният подход, а учениците се насърчават към това да разкрият интелектуалния и творческия си потенциал. Целта на обучението е да бъде стимулиращо, полезно и приятно.

В процеса на обучение, учениците развиват своята академична, социална и лична независимост, което не само им помага в училище, но и ги подготвя за живота след него. Идеята е те да се превърнат в уверени и щастливи личности, способни да се справят с всички предизвикателства, които им отправя живота.

Местоположение

Fulneck School се намира на 10 минути от оживения град Лийдс, в сърцето на Западен Йоркшир.

Учебни програми

Програмите на Fulneck School са: A-level, GCSE, Pre A-level, IGCSE Mathematics.

Настаняване

Момичетата и момчетата се настаняват в отделни къщи с единични, двойни или тройни стаи, предлагащи великолепна гледка към долината Tong.

Всяко общежитие има безжична интернет връзка и напълно обзаведена кухня.

Спорт и развлечения

На учениците се предлага богат избор от почти всички традиционни видове спорт: футбол, нетбол, ръгби, хокей, конна езда, голф, плуване, баскетбол, клубове по изкуства и езици.

Изисквания за прием

Приемат се кандидати на възраст над 13 год.

Изисква се академична справка от настоящото училище за последните 2 години, препоръка от преподавател и международна квалификация за владеене на английски език - TOEFL, IELTS или Cambridge Certificate. Алтернативно кандидатите могат да положат специален изпит по английски език на самото училище.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner