logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Forres Sandle Manor School

Детайли

Място:  Fordingbridge, Hampshire, UK

Годишна такса: GBP 27 735

Образователни програми:  Short and Long term boarding, Common Entrance (CE)

Възраст на учениците: 7 – 13 г.

Forres Sandle Manor School е независимо подготвително дневно и пансионно училище за деца на възраст между 3 и 13 г., като е сравнително малко - в него се обучават около 170 ученици. Броят на децата настанени в пансиона е около 70, като само 7 от тях са международни.

Местоположение

Училището е разположено върху обширна и много красива площ в близост до местността наречена New Forest, като основаването му датира още от дълбока древност. Намира се на около 1, 5 ч. от летище Хийтроу и на 2 ч. от летище Гетуик.

Учебни програми

Учениците се обучават по традиционната британска образователна програма, като акцентът е върху индивидуалното темпо на усвояване на материала и интересите на всеки ученик. Учениците изучават английски език, математика, природни науки, френски, испански и латински език; изобразително изкуство, музика и физкултура.

Настаняване

Момчета и момичета се настаняват отделно в стаи по двама. За децата ежедневно се грижат професионалисти, предоставящи условия на живот близки до тези на семейната среда.

Спорт и развлечения

Децата имат възможност да практикуват различни извънкласни дейности, някои от които са: футбол, хокей, ръгби, нетбол, крикет, лека атлетика, плуване, тенис, гимнастика и танци. В музикално отношение учениците могат да се включат в училищния хор, както и в рок или джаз групи. Организират се клубове по изкуства, кодиране, театър, Лего, фотография, готварство и ветеринарство.

Изисквания за прием

Провежда се Скайп интервю с ученика и неговите родители. В зависимост от възрастта на детето, може да се изиска академична справка от текущото училище, провеждане на входящ тест по английски език.

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Forres Sandle Manor School в България.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner