logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Farringtons School

Детайли

Място:  Chislehurst, Kent, UK

Годишна такса: GBP 32 880

Образователни програми:  GCSE, BTEC, A-level

Възраст на учениците:  11 – 18 г.

Училището е със 108 годишна история. От своето основаване, то е било предназначено за обучение само на момичета, но през 2010 г. започва да приема и момчета. Днес то е смесено училище за деца от цял свят, като техния общ брой е около 738.

Местоположение

Разположено в графство Кент върху красива паркова площ от около 25 акра, Farringtons School е на кратък път с влак до Лондон, като летище Гетуик е само на 45 минути, а Хийтроу на час и половина.

Учебни програми

Учениците се обучават по традиционната британска образователна система, включваща програмите – GCSE, A-level и BTEC.

Настаняване

Учениците настанени на общежитие са около 53, като 45 от тях са международни. Момчета и момичета се настаняват отделно, като повечето стаи са с по 2 легла, но колежа разполага и със стаи с по 4 легла. Във всяко общежитие има обширно общо помещение за отдих, пространство предназначено за учене и кухня.

Спорт и развлечения

Извънкласните занимания включват: баскетбол, футбол, плуване, тенис, бадминтон, крикет, гимнастика, хокей, ръгби, волейбол, нетбол, бордни игри; участие в клубове по драма, изкуства, музика и много други.

Изисквания за прием

  • академична справка за последните 2 години на обучение;
  • входящи тестове по английски език и математика;
  • Скайп интервю;

 

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Farringtons School в България.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner