logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Farlington School

Детайли

Място: Strood Green, Horsham, UK

Годишна такса:  GBP 24 540 – 29 850

Образователни програми: 2-year GCSE, Pre-A-level, A-level, Short Term Stays

Възраст на учениците:   8 -18 г.

Последният доклад от инспектората по независими училища описва Farlington като училище предоставящо отлична учебна програма с изключителен стил на преподаване. Въпреки сравнително малкия си размер, училището предлага широка гама от предмети, както по програмата GCSE, така и по програмата A-level, а резултатите от финалните изпити са винаги впечатляващи. Всяка година кандидатстудентите успяват да влязат в университетите, които са били тяхното първо желание.

Местоположение

Училището е разположено в красив парк върху площ от 33 акра на границата между двете графства Съсекс и Съри. Най-близкия град е Horsham, който предлага възможност за пазаруване по магазините, както и посещения на кино и театър. Лондон е само на 1 час път с влак, а летище Гетуик е на 25 минути с кола.

Учебни програми

Учениците се обучават по традиционната британска образователна система по програмите GCSE и A-level.

Настаняване

Учениците се настаняват на пълен пансион в двете общежития на училището като момчета и момичета са отделно. По-малките деца са настанени в стаи от 2 до 5 легла, а по-големите в самостоятелни или двойно стаи. Всяка вечер се организират тихи игри, занимания по изкуства и занаяти и гледане на филми.

Спорт и развлечения

Училището разполага с външен плувен басейн, игрища за тенис и нетбол, спортен и фитнес център, футболно игрище с възможност за вечерни тренировки, както и отлично оборудвано студио за драма и театрални изкуства. Предлагат се уроци по музикални инструменти, хорово пеене, участие в музикални групи, концертен оркестър, балет, различни видове спорт и спортни игри, йога, готварство и др.

Изисквания за прием

- академична справка от текущото училище за последните две години на обучение;

- Интервю с представител на училището;

- полагане на входящи тестове по английски език и математика.

 

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Farlington School в България.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner