logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Epsom College

Детайли

Място:  Епсъм, Съри, Великобритания

Годишна такса: GBP 40 479

Образователни програми: GCSE, A Level

Възраст на учениците:  13 – 18 год.

В Epsom College особено много се гордеят с академичната си програма. Всяка година възпитаниците на училището продължават образованието си в Oxford, Cambridge, King’s College London, Imperial College и UCL. По традиция голяма част от тях избират да следват медицина.

Местоположение

Epsom College (Епсъм Колидж) е престижно учебно заведение с богата история. Основано под патронажа на кралица Виктория, училището се простира върху 32 хектара в живописна местност (в графство Съри), на 30 минути от Лондон, и предлага отлични условия на своите възпитаници.

Настаняване

Децата са настанени в стаи с 2 или 3 легла в седемте общежития на колежа, които отговарят на всички международни стандарти. Всяка от сградите разполага със собствена библиотека, зала за отдих и развлечения, и компютърна зала.

Спорт и развлечения

В свободното време децата ползват спортната база: закрит плувен басейн, фитнес зала, тенис кортове, игрища за ръгби, лека атлетика, стрелба, поло и участват в дейността клубове по изобразително изкуство, театрални умения, музика и IT. Организират се екскурзии до Лондон, Бат, Оксфорд, Кеймридж, а през зимата и до ски курорти.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните две години и препоръка от преподавател. Полагат се изпити по английски и математика.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner