logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Embley

Детайли

Място: Hampshire, UK

Годишна такса: GBP 28 821

Образователни програми: GCSE, Pre-A level, A-level

Възраст на учениците:   11 – 18 г.

По-голямата част от основната сграда на училището е построена в края на 16-ти и началото на 17-ти век. През 1946 г. Ембли Парк (бившият семеен дом на Флорънс Найтингейл) се превръща в интернат за момчета на възраст между 11 и 18 години. През 1996 г. училището се присъединява към училище само за момичета със седалище в Ромзи, по-рано известно като манастира Ла Сагесе. През 2019 г. училището е преименувано на ‘Embley’ – смесено училище за деца на възраст между 2 и 18 г.

Местоположение

Училището се намира до Националния парк “New Forest”, който е един от най-големите незаселени участъци в Южна Англия, обхващащ югозападния Хемпшир и югоизточния Уилтшир. Провъзгласен е за кралска гора от Уилям Завоевателя и е включен в Книгата на страшният съд.

Учебни програми

Учениците се обучават по традиционната британска образователна система по програмите GCSE и A-level.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в стаи с две и повече легла в общежитията на училището. Къщите, в които живеят децата са оборудвани с общи помещения, кухня и стая за тихи игри. Учениците имат достъп до отлично снабдена библиотека, както и до компютърна зала. Всяка събота и неделя се организират ексурзии до местни забележителности и програма с активности.

Спорт и развлечения

Програмата с извънкласни дейности дава възможност на учениците да развият умения в областта на лидерството и справяне с предизвикателствата на съвременния свят; да разкрият своите таланти и да развият нови умения и интереси.

Училището предлага широка гама от спортове, като целта е да се предостави възможност на учениците да участват в колкото може повече от тях. Овен традиционните спортове, те могат да се запишат и за плаване с яхта, голф и участие в национален ски отбор.

Изисквания за прием

-          Сертификат за владеене на английски език – CERF B1, B2 или IELTS с резултат поне 5.5;

-          Академична справка от текущото училище за последните 2 години на обучение;

-          Препоръка от текущото училище;

-          Полагане на входящите тестове на училището – когнитивен онлайн тест, тест по английски език и математика;

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Embley в България.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner