logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Eastbourne College

Детайли

Място: Ийстбоурн, Великобритания

Годишна такса:  £ 37,695 - 38,280

Образователни програми:  GCSE, A-Level

Възраст на учениците:   13-18 год.

Eastbourne College е основан през 1867 г., първоначално само за момчета, а един век по-късно започва да приема момичета и към момента възпитаниците на колежа са приблизително 630. По традиция те се реализират успешно в сферата на сценичните изкуства - музика, актьорско майсторство, изкуство и дизайн.

Местоположение

Eastbourne College е с отлично местоположение - в жилищната зона на морския град Ийстбоурн, на южното крайбрежие на Англия, в непосредствена близост до националния парк Южен Даунс. Колежът се помещава в красиви сгради, заобиколени от прекрасни градини, на минути от крайбрежната ивица на града.

Учебни програми

Учениците се обучават по традиционната образователна система във Великобритания, включваща програмите GCSE и A-level. Учебната програма е изготвена по начин, който й позволява да бъде разбираема и достъпна за всеки ученик взамисимост от индивидуалните му нужди на обучение.

Настаняване

Общежитията са с капацитет от 60 души. Учениците се настаняват спрямо пола им, мнозинството от по-големите - в самостоятелни учебни спални, а от горните курсове - в стаи с 2-4 души. Столовата е обща.

Спорт и развлечения

В Eastbourne College особено застъпени са голфа, карането на сърф и ветроходството. Изборът на спортна дисциплина е задължителен и може да бъде направен от следните спортове: волейбол, тенис, скуош, ръгби, футбол, крикет, хокей, нетбол, бадминтон, плуване, водно поло, лека атлетика, баскетбол, джудо, фехтовка, гребане и ветроходство. Наред с това интензивно работят и клубовете по интереси: история, дебати, благотворителна дейност, класически науки и др.

Изисквания за прием

Приемат се кандидати на 13 и 16-годишна възраст след специален изпит по английски език на самото училище. Изисква се академична справка от настоящото училище за последните 2 години и препоръка от преподавател.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner