logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Earlscliffe School

Детайли

Място: Фолкстоун, Великобритания

Годишна такса: GBP 38 550

Образователни програми: ITY-1 Year GCSE, A Level, Business Diploma, UFY, DUFC

Възраст на учениците:   15-19 год

Акцентира се върху обучението в малки групи - средно по 9 ученици. Степента на усвояване на учебния материал се отчита чрез седмична проверка на т. нар. система TRAC (Test, Rank and Coach). Амбицията на преподавателите е да подготвят своите възпитаници за прием в най-престижните университети в Европа и САЩ.

Местоположение

Училището се намира в град Фолкстоун в имението Earlscliffe – внушителна сграда, построена през далечната 1870 г. Стандартите за настаняване и обучение са високи.

Учебни програми

Учениците се обучават по традиционната образователна система във Великобритания, включваща програмите GCSE и A-level. Учебната програма е изготвена по начин, който й позволява да бъде разбираема и достъпна за всеки ученик взамисимост от индивидуалните му нужди на обучение.

Настаняване

През годините са вложени значителни средства за обновяване на общежитията и учебната база. Повечето от стаите са двойни, със самостоятелен санитарен възел и безплатен безжичен интернет.

Спорт и развлечения

Earlscliffe разполага с фитнес зала и голям закрит басейн. Спортните съоръжения са в непосредствена близост до кампуса.

Изисквания за прием

От кандидатите се изисква да имат навършени 15 години, да представят академична справка за последните 2 години и препоръка от преподавател. Полагат се изпити по английски език и математика.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner