logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Ealing Independent College

Детайли

Място: Ealing, Западен Лондон

Годишна такса: £ 19 292 - 27 367

Образователни програми:  Pre sessional English, едногодишно GCSE, GCSE, едногодишна A level, A level

Възраст на учениците:  13-19 г.

Ealing Independent College е традиционен частен британски колеж, основан през 1992 г., част от Bellevue Education Group - група от средни училища във Великобритания и Швейцария. Според последни класации Ealing Independent College заема 6-о място измежду всички частни училища в Лондон по високи академични резултати. В същото време таксите са конкурентни. В колежа се обучават 160 деца, повечето от английски произход. Завършващите продължават образованието си в университети като Oxford University, Imperial College, Warwick University или Westminster University.

Местоположение

Ealing Independent College се намира в квартал Ealing, Западен Лондон, зона 3 - едно от най-добрите места за живеене в британската столица - безопасно и тихо, заобиколено с много паркове и жилищни сгради. Училището е разположено на 20 минути от Централен Лондон и на 30 минути от летище Хийтроу.

Учебни програми

Част от предметите от програмата GCSE са изкуство и дизайн, биология, химия, бизнес, езици, география, история, математика, физика, информационни технологии; от А level – счетоводство, изкуство, биология, химия, бизнес, икономика, езици, математика, география, политика, информационни технологии, физика, психология, социология. Ealing Independent College предлага подготовка по английски език за деца, които не са от англоговорещи държави. Колежът е известен и с добрата подготовка по медицина и бизнес.

Настаняване

За момента настаняването е осигурено само за ученици в горните курсове на обучение - на възраст от 16 години - около 5% от учещите. Общежитието е разположено на 15 минути пеша от училището. Нова и модерна сграда за деца под 16 години ще бъде построена през януари 2017.

Спорт и развлечения

Ealing Independent College разполага с множество спортни съоръжения и игрища за футбол, тенис, бадминтон и др. За учениците с насоченост към изкуството е отворено арт студио за таланти. Често се организират посещения в Лондон и екскурзии в Европа.

Изисквания за прием

Академична справка от последните 2 години на обучение, както и полагане на входящият тест по английски език на училището.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner