logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Dulwich College

Детайли

Място: Лондон, Великобритания

Годишна такса: GBP 45 234

Образователни програми:  GCSE, A level

Възраст на учениците:  13 – 18 г.

Dulwich College е мъжки колеж с качествено образование и възможности за стипендии. През 2019 г. ще празнува своята 400-а годишнина със забележителни традиции в преподаването и в пансионния живот. Завършилите колежа продължават обучението си в едни от най-добрите университети в Обединеното кралство и в света. Голям брой от тях избират кариера в областта на медицината, правото и инженерните специалности, а репутацията на Dulwich College е за производството на някои от най-добрите актьори, музиканти, спортисти и писатели в страната. Програмата GCSE включва изкуство, китайски език, дизайн и технологии, латински език, математика, френски или испански език, география, история, информационни технологии, музика, здравно образование, наука, религия и теология. Повечето от тези предмети продължават да се изучават в A level.

Местоположение

Dulwich College е разположен в приятна долина на юг от Лондон, на обширната площ от 60 акра от поля и гористи хълмове, само на шест мили от река Темза. Достъпен е с обществен транспорт – с влак от центъра на столицата се пътува по-малко от 12 минути.

Учебни програми

Учениците се обучават по традиционната образователна система във Великобритания, включваща програмите GCSE и A-level. Учебната програма е изготвена по начин, който й позволява да бъде разбираема и достъпна за всеки ученик взамисимост от индивидуалните му нужди на обучение.

Настаняване

Настаняването е в три общежития, а храненето – в общ стол. Всяко общежитие има свое кухненско оборудване, с което момчетата могат да си приготвят леки закуски и напитки. В общежитията живеят ученици от над 20 националности, перфектно интегрирани в международната обстановка.

Спорт и развлечения

Dulwich College дава възможности за богато разнообразие от спортни и културни занимания. Момчетата се включват в някои от многото извънкласни часове по спорт, музика, драма, скаутска организация или общественополезен труд.

Изисквания за прием

При кандидатстване се попълва апликационна форма и се представя академична справка за последните години на обучение. При одобрение на документите следва интервю с представител на училището.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner