logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

DLD College

Детайли

Място: Лондон, Великобритания

Годишна такса: GBP 45 300 – 48 900

Образователни програми: GCSE, A level, BTEC, Foundation Programmes, Academic English

Възраст на учениците: 14 - 21 г

DLD е един от най-престижните колежи във Великобритания, с отлична репутация и високи академични резултати на учениците. Специализиран е в преподаване на A и O Level. В момента обучава 300 възпитаници в отлична материална база, концертна и театрална зала, която се използва и за телевизионно студио, кино, модерно звукозаписно студио, за изящни изкуства и 3D. Учебните програми, които могат да се изучават са Long term boarding, 2 year GCSEs, A levels, Pre-boarding preparation courses, 1 year GCSEs, Foundation Programmes, Intensive English, Pre-A level.

Местоположение

DLD (Davies Laing and Dick) е частно училище в центъра на Лондон, срещу Уестминстър и Биг Бен.

Учебни програми

GCSE и A Level

Настаняване

Сградата на колежа и общежитието е в центъра на Лондон и е изключителен архитектурен феномен от 15 етажa. Разполага с над 200 модерно обзаведени стаи със собствен санитарен възел. Предвидени са по три хранения на ден и достъп до Starbucks Coffee. Всеки етаж на пансиона има общо помещение с кухненско оборудване и места за групова работа.

Спорт и извънкласни занимания  

DLD College предоставя спортни занимания по футбол, баскетбол, бадминтон, крикет, йога и др. Програмата от извънкласни дейности включва театър, клуб по дебати, музика, изкуство и др. Развива се креативно мислене, управление на времето, отборната игра и справяне в конфликтни ситуации.

Изисквания за прием  

За кандидатстване се полага тест и интервю с представител на колежа. Необходима е актуална академична справка, сертификати за съответната специалност, попълнени документи за платени такси и депозит.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner