logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

D'Overbroeck's Oxford

Детайли

Място: Оксфорд, Великобритания

Годишна такса: GBP 48 645 – GBP 50 790

Образователни програми: Pre-IGCSE, GCSE, A Level

Възраст на учениците: 13 - 19 год.

Резултатите постигнати от възпитаниците на колежа са красноречиви: 62% са получили най-високата оценка „А” на изпитите A Level и продължават образованието си в най-престижните британски университети като Imperial College, York, LSE, Edinburgh, UCL, Queen Mary, Lancaster, а 10% от тях са приети в Oxford или Cambridge.

Местоположение

D’Overbroeck’s College (Довърбрукс Колидж) се намира в старинния академичен Оксфорд, близо до центъра на града и се ползва с репутацията на престижно интернационално училище, което предлага едни от най-добрите подготвителни програми за кандидатстване в британски университети.

Настаняване

Учениците се настаняват в общежитията на колежа, в стаи с 1 или 2 легла, или в самостоятелни стаи в приемни семейства.

Спорт и развлечения

Училището организира разнообразна културно-развлекателна програма: практикуване на спортове (тенис, ръгби, танци, футбол, хокей на трева, гребане), както и участие в клубове по интереси Организират се екскурзии до интересни културни забележителности както във Великобритания, така и в Европа.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните две години и препоръка от преподавател. Полагат се изпити по английски език и математика.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner