logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Culford School

Детайли

Място: Suffolk, Великобритания

Годишна такса: GBP 34 470

Образователни програми: GCSE и A level

Възраст на учениците: 13-18 год.

Culford School е основано през 1889 г., обучава 765 деца и с всяка изминала година инвестира в различни сфери. През 2015-2016 учебна година отвори нова библиотека и театрална зала на стойност £2.2 милиона. Към училището има научен център и център за изкуство, музикално и театрално студио.

Местоположение

Culford School е разположено на площ от 4 000 кв. м в Съфълк парк, на 10 минути от красивия исторически град Bury St Edmunds и на 40 минути от Кеймбридж. Летище Стансед е на 45 минути, а Хийтроуд и Гетуик са на 2 часа.

Учебни програми

GCSE и A Level

Настаняване

55% от учениците живеят на общежитие в една от четирите сгради. 17% от тях не са от Великобритания. Училището има своя униформа – сако и панталон за момчетата, сако и пола за момичетата.

Спорт и извънкласни занимания  

Училището разполага със закрит тенис център и 25-метров плувен басейн. Освен това, Culford School е в партньорство с една от големите голф академии в страната. Извънкласните занимания са разнообразни - музика, театър, дебати, културни и образователни екскурзии и екстремни спортове.

Изисквания за прием  

Академична справка, телефонно или Skype интервю, изпити за прием по английски и математика.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner