logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Chigwell School

Детайли

Място: Chigwell, Essex, UK

Годишна такса: GBP 32 985

Образователни програми: A-level

Възраст на учениците: 16 – 18 г.

Основано през 1629 г., Chigwell School е традиционно английско училище, но близостта му до Лондон го прави едно космополитно средище. То приветства ученици от цял свят, които имат големи академични амбиции и желание да се включат във всичко, което училището може да предложи.

Местоположение

Chigwell School е разположено върху защитени площи в китното селце Чигуел в североизточния край на Лондон. Населеното място осигурява лесен достъп до центъра на града, както и до летищата Хийтроу, Станстед, Лутън и Гетуик.

Учебни програми

Учениците се обучават по традиционната британска образователна програма A-level, като изборът е от предимно традиционни предмети.

Настаняване

Общежието приема ученици на възраст между 16г и 18 г и цели да създаде благоприятна и предразполагаща среда за момчетата и момичетата, като е специализирано в предоставяне на необходимата помощ за международните възпитаници, така че те да се адаптират към живота и образованието в Англия и да ги подготвя за успешно влизане в британските университети.

Спорт и развлечения

Спортът играе важна част от живота на училището, което разполага с модерни и добре поддържани съоражения: спортни игрища, астротурф, плувен басейн, нетбол/тенис кортове, спортна зала и физкултурен салон. Музикалния отдел на училището е също много добре развит, а отделът по изкуства разполага с модерен 150-местен театър. Учениците имат възможност да участват като доброволци и в няколко благотворителни органиции, с които си партнира училището.

Изисквания за прием:

·         IELTS или еквивалент;

·         Академична справка от текущото училище;

·         Мотивационно писмо;

·         Полагане на входящите тестове на училището – по английски език, математика и още един допълнителен предмет;

·         Интервю с представител на училището.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner