logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Chase Grammar School

Детайли

Място:  Канък, Стафордшър, Великобритания

Годишна такса: GBP 33 420

Образователни програми: GCSE (1 или 2 години), A level (1 или 2 години)

Възраст на учениците: 11 - 18г.

Основният кампус на Chase Grammar School е разположен на 20 000 кв. м. Обучават се около 320 деца, 30% от които чуждестранни. Grammar School се доказва с качествено образование и отлични резултати при преминаване на изпитите, с високи академични постижения и мотивация на възпитаниците. Училището предлага ексклузивно Chase Football Academy Academic Premium за новопостъпили по програмите GCSE и A-Level. Включва пълен пансион, 4 сутрешни тренировки седмично с треньори от Астън Вила и възможност за срещи с професионални футболисти. Възпитаниците на училището продължават образованието си в университети като Кеймбридж, Бат и Уорик

Местоположение

Канък, Стафордшър, е историческо и церемониално графство в регион Уест Мидландс и се намира на около 20 минути разстояние от Бирмингам, втория по население град в Англия и Обединеното кралство. Най-близките летища са Бирмингам, Манчестър и Хийтроу.

Спорт и развлечения

Спортната база предлага възможност за практикуване на голф, коннa eзда, футбол, бадминтон, баскетбол, плуване в закрит басейн, волейбол, тенис, крикет и хокей. През уикендите се организират екскурзии с опознавателен характер до Франция, Италия, Централна Англия и Австрия. След часовете учениците могат да се включват в клубове по интереси - драма, музика, танци и др.

Настаняване

Lyncroft House е главното общежитие за настаняване на учениците - прекрасно реставриран стар манастир с капацитет за настаняване на 60 деца в 33 обновени стаи. Училището разполага с още няколко къщи за 100 деца с единични или двойни стаи.

Спорт и развлечения

Монте Роса предлага летни и зимни спортове, които могат да се тренират както на открито, така и на закрито в базата на училището. През зимата основните спортни дисциплини са фитнес, плуване, кънки на лед. Организират се също и ски/сноуборд екскурзии до известни ски курорти като Morgins, Leysin, Les Diablerets, Gstaad, Verbier и Crans Montana. През лятото учениците могат да тренират футбол, баскетбол, волейбол, планинско колоездене, плуване, водни ски, сърф и ветроходство.

Изисквания за прием

Академична справка от последните 2 години на обучение и апликационна форма. Провеждат се тестове по английски език и математика, както и интервю в Skype.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner