logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

CATS Canterbury

Детайли

Място: Кентърбъри, Великобритания

Годишна такса: GBP 37 990 – GBP 44 460

Образователни програми: GCSE, Pre A-Level, A-Level, IB Diploma, Foundation Course, Academic English

Възраст на учениците: 14 - 19 год.

CATS College Canterbury, с вече новото си име - The Worthgate School, е основан през 1952 година като държавно училище, а по-късно се превръща в международно пансионно училище и в момента обучава приблизително 423 деца. Училището се помещава в две сгради на площ от 1 770 кв. м. В колежа се предлагат академичните програми GCSE, Pre A-Level, A-Level, International Baccalaureate, Foundation Course и Academic English. Учениците се обучават в малки класове и всички имат личен учител настойник.

Местоположение

Базата на училището се намира в близост до историческия център на Кентърбъри, годишно посещаван от над 2.5 милиона туристи. Кентърбъри е известен със средновековните си паметници на културата и ежегодния си културен фестивал с над 200 събития. Градчето, в което 25% от населението са студенти, е идеално разположено на час и половина път с влак от Лондон и само на 3 часа от Париж.

Настаняване

Настаняването е в общежития към училището, а за учениците над 18 години съществува опция за настаняване в приемни семейства в Кентърбъри. Децата и преподавателите се хранят заедно в голяма столова три пъти дневно.

Спорт и развлечения

Възпитаниците на училището се насърчават да се включват в отборите по футбол и нетбол, в извънкласни занимания, актьорско майсторство, философия, социология и в ученическия съвет. Организират се международни учебни пътувания, през последните години - в Индия, Италия и Франция.

Изисквания и прием

Приемат се кандидати на възраст над 14 години. Задължително се полагат тестове по английски език (в офиса на агенция „Скай Лайнс“). Взема се под внимание академична справка за последните 2 години от настоящото училище и препоръка от преподавател.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner