logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

CATS Cambridge

Детайли

Място: Кеймбридж, Великобритания

Годишна такса: GBP 45 480 – GBP 48 450

Образователни програми: GCSE, GCSE Preparation, Pre-programme, A Level, University Foundation, Academic English

Възраст на учениците: 14 - 19 год.

CATS Cambridge е част от Cambridge Education Group - водеща британска компания за езиково и академично обучение. Възпитаниците на колежа се класират за прием във водещи университети като Cambridge, London School of Economics, Imperial College, St. Andrew’s и Edinburgh. В училището са застъпени академичните програми GCSE, Pre-A Level, A-level, International Baccalaureate, Foundation Course и Academic English. Учениците се обучават в малки класове, всички имат личен учител настойник.

Местоположение

Най-подходящото място за обучение на езика на съвременния бизнес свят и безспорен синоним на университетски град от световна величина, едновременно спокоен и космополитен – това е Кеймбридж. Градът предлага идеална рецепта за обучение и отдих. Красивите академични сгради са архитектурни паметници сами по себе си, a просторните зелени площи са оживени със студенти от всички краища на света.

Настаняване

CATS Cambridge предлага две опции за настаняване - в приемни семейства или в общежития. Учениците се настаняват съобразно възрастта и пола си. Стаите в общежитията в базата на колежа са единични и двойни със самостоятелен санитарен възел.

Спорт и развлечения

Възпитаниците на училището се насърчават да се включват в отборите по футбол и нетбол, да участват в извънкласни занимания като актьорско майсторство, философия, социология и в ученическия съвет. Организират се международни учебни пътувания, които през последните години са в Индия, Италия и Франция.

Изисквания и прием

Приемат се кандидати на възраст над 14 години. Задължително се полагат тестове по английски език (в офиса на агенция „Скай Лайнс“) и се взема под внимание академична справка за последните 2 години от настоящото училище, както и препоръка от преподавател.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner