logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Caterham School

Детайли

Място: Кейтъръм, Англия

Годишна такса: GBP 39 030 - GBP 41 130

Образователни програми: GCSE, A Level

Възраст на учениците: 13-18 год.

Caterham School е основано през 1811 г. Репутацията му на учебно заведение с традиции и първокласно образование е запазена и днес. Училището е разположено на 1.5 км от градчето Кейтърхам, простира се на площ от 330 декара и се гордее с отлична база за обучение и отдих.

Местоположение

Кейтърхам е разположен сред прекрасна зелена долина в близост до южните предградия на Лондон. Красивата природа и спокойствието в района напомнят провинциална Англия.

Учебни програми

Caterham School приема ученици на възраст над 11 години. От чуждестранните ученици се изисква да са положили изпити по математика и английски език. Програмите в училището са GCSE и А Level. По време на обучението си децата могат да избират да запишат втори чужд език - от френски, немски, испански, латински или гръцки език.

Настаняване

По-големите ученици се настаняват в самостоятелни или двойни стаи, а по-малките - в големи стаи с 4-5 легла. Момичетата и момчетата са настанени в отделни общежития. Сградите разполагат с общи помещения с маси за билярд, тенис на маса, компютърна зала, телевизори, видео и телефони.

Спорт и развлечения

Учениците на Caterham School имат възможност да участват в отборите по ръгби, хокей, крикет, нетбол, лакрос, тенис, плуване, лека атлетика, скуош, бадминтон, конна езда, таекуон-до и др., както и да се запишат в един от 36-те клуба по интереси (сред които шах, керамика, дебати и танци). В училището има формирани около 20 музикални групи, предлагат се курсове по актьорско майсторство и кръжоци по дизайн, грънчарство, текстил и фотография.

Изисквания за прием

Отлични резултати от последните 2 или 3 години от обучението. Добри резултати на специализираните изпити на Caterham School по английски език и математика.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner