logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Buckswood School

Детайли

Място: Гестлинг, Източен Съсекс, Великобритания

Годишна такса: GBP 31 800 - 34 800

Образователни програми:  1 year IGCSE, 2 year GCSE, Pre-A level course, A Level, IB Diploma, Foundation Courses

Възраст на учениците: 10-19 год.

Buckswood School е известно международно училище с приблизително 270 ученици от общо 40 националности на възраст от 10 до 19 години. Част от тях са на пансион, а останалите са от британски произход и посещават само дневните занимания. Мотото „Ние ви подготвяме за живота“ заедно с ценностите на Buckswood School го правят предпочитано и от ученици, и от родители.

Местоположение

Базата на пансионното училище се помещава в древно имение от 17-и век в близост до английския крайморски град Хейстингс, в югоизточната част на страната.

Учебни програми

В училището има възможност да се изучават разнообразни предмети в програмите GSCE и A level. Предлагат се курсове по интензивен английски, foundation courses, летни курсове, long and short term boarding.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в двойни стаи с деца от различни националности. Условията са приятни, атмосферата е уютна, много близка до семейната. Момчета и момичета се настаняват в отделни сгради.

Спорт и развлечения

В рамките на собствената си база Buckswood School разполага със закрит басейн, площадка за баскетбол, закрито футболно игрище, голф игрище, открито игрище за крикет и ръгби. На учениците се предоставя също възможност за стрелба с лък и каране на бъги. Към училището има и действаща конюшня с уроци по конна езда и поло. През 2009 г. е открит напълно нов арт център и кино зала.

Изисквания за прием

Входен тест по английски език и академична справка от настоящото училище.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner