logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Brighton College
Детайли

Място: Брайтън, Източен Съсекс

Годишна такса: GBP 50 220 - GBP 52 920

Образователни програми: GCSE, A Level

Възраст на учениците: 13-18 год.

Brighton College е най-старото и в същото време иновативно частно училище в Съсекс, отличителен център за академично, културно и спортно превъзходство. През 2007 CNN описва колежа като модел на училището на Великобритания през 21-и век. Директорът му е възпитаник на Оксфордския университет и вероятно това е причина университетът да е сред първите дестинации за завършилите Brighton College през последните години.
Местоположение
Брайтън е най-известният английски морски курорт, избран още през 18-и век от британското кралско семейство за официална лятна резиденция. Привлича стотици туристи от острова и чужбина с дългата си плажна ивица, оживените търговски улички и уникалните забавления. Освен това е предпочитан студентски град заради близостта му с Лондон – само на 45 мин с влак. Brighton College е истински оазис на спокойствието в сърцето на един от най-оживените градове в Англия.
Настаняване
Училището разполага с три наскоро реновирани общежития (в проект на стойност от GBP 1 милион) – две за момчета и едно за момичета. Използва се близостта на Лондон, на морето и на красивата провинция на Южна Англия и през уикендите се организират екскурзии и занимания.
Спорт и развлечения
Репутацията на Brighton College е за добро спортно училище с ръгби, футбол, крикет и нетбол. Предлага богат избор за практикуване и на други спортове: ветроходство, голф, скуош, тенис, джудо, плуване и фехтовка. Всички ученици вземат участие в спортните игри. Част от завършилите стартират професионална кариера в спорта.
Стипендии
Учениците на възраст 13+ и 14+ полагат изпити по английски език, математика и точни науки. Кандидатите на възраст 16+ - по английски език и 4-те предмета, които искат да изучават в А Level програмата. Провежда се и телефонно интервю. И за двете възрастови групи се взема под внимание академичната справка
Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner