logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Bredon School
Детайли

Място: Бушей, Великобритания

Годишна такса: GBP 31 935 – GBP 37 485

Образователни програми: 2-year GCSE, 2-year iGCSE, A-level, 2-year BTEC, GCSE, A-level, BTEC

Възраст на учениците: 9 - 18 г.

Bredon School, част от Cavendish Education Group, e пансионно училище от семеен тип, акредитирано по CreSTeD система за подкрепа на дислексия, диспраксия и асоциирани обучителни затруднения. Bredon School има дългогодишна репутация на специализирано училище. В програмите му се набляга върху развитието на потенциала на ученици с обучителни затруднения. То е първото училище в Англия, в което служителите на пансиона са на разположение на децата 24 часа. Bredon предоставя подкрепяща среда с индивидуален подход, специализирана методика на обучение, акредитирани специалисти, а също така голям брой допълнителни дейности, учебни предмети и възможности за натрупване на нов опит. Базата разполага с игрища, ферма за разтоварваща работа, училище сред гората, CISCO академия, специално игрище с кал, плувен басейн, съоръжение за катерене, които подпомагат академичните, спортните и извънкласните занимания на децата. В училището се обучават 130 дневни ученици и 80 ученици на пансион, 15 от които международни.
Местоположение
Bredon School e разположено в град Бушей, графство Тюксбъри, област Глостършър, Югозападна Англия, които се намират на 150 км или 2 часа път с кола от Лондон. Най-близките летища са Глостършър на 15 мин, Бирмингам на около 1 час път с кола и Бристол на 1,5 ч. път с кола.
Учебни програми
В Bredon се предлагат програмите GCSE, iGCSE, A-level и BTEC. Също така, в училището се провежда CISCO Академията на Bredon, подкрепена от технологичния гигант, с преподаване на уеб-базирана учебна програма, практически упражнения и онлайн оценки. Завършилите ученици полагат изпит CISCO Apprenticeship Application (Degree level) и получават сертификат CCNA Certification.
Настаняване
Момчетата и момичетата в пансиона се настаняват в отделни общежития със специлизиран интериорен дизайн, снабдени с удобства като зали за игри, библиотека, столова, кухня, ТВ стаи.
Спорт и развлечения
За учениците се предлагат богат избор от занимания след учебното време, както и през уикендите. Програмата предлага спортове като стрелба, джогинг, езда, бадминтон, гимнастика, ръгби, фитнес, дартс, тенис на маса, баскетбол, както и ателиета по фризьорство, обгрижване на животни, изкуства, готварство, компютри, литература, кино и други. През уикендите се организират разнообразни дейности, сред които фигурно пързаляне, боулинг, шопинг, образователни и културни посещения на местни исторически забележителности, разходки сред природата, футбол и други.
Стипендии
· академична справка от настоящето училище за последните 2 години на обучение;

· оценки от специалисти (психолог, логопед и други), които да послужат за по-добро определяне на образователните нужди на детето.

· необходимо е и кандидатът да прекара една пробна седмица (taster week) на място в училището, през която се проверява и нивото на английския език със специално разработен тест спрямо индивидуалните особености на кандидата.
Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner