logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Box Hill School
Детайли

Място: Mickleham, UK

Годишна такса: GBP 34,950

Образователни програми: GCSE, A level, International Baccalaureate (IB)

Възраст на учениците: 11 - 18 г.

Основано през 1959 година, Box Hill School предлага съвместно обучение за дневни и пансионни ученици на възраст между 11 и 18 години.
Местоположение
Намира се в селцето Микълъм, провинция Съри, само на 40 минути от централната част на Лондон.
Учебни програми
Oбучението е по програмите GCSE, A level и International Baccalaureate (IB).
Настаняване
Кампусът на училището разполага с 6 общежития, всички от които са оборудвани с кухненски бокс, сателитна телевизия и достъп до WiFi. Учениците се настаняват в стаи по двама.
Спорт и развлечения
Различните спортове и активности, които Box Hill предлага са футбол, ръгби, хокей, крикет, нетбол, баскетбол, лека атлетика, тенис, катерене, голф, ветроходство, кану, скално катерене, спелеология, стрелба с лък, музика, танци, драма и изкуство.
Изисквания за прием
Кандидатите представят академична справка за последните 2 години на обучение, полагат се тестове за прием и Skype интервю.
Стипендии
Предлагат се стипендии на деца с академични и музикални успехи.
Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner