logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Bosworth Independent College
Детайли

Място: Нортхамптън, Великобритания

Годишна такса: GBP 35 985

Образователни програми: GCSE, Pre-GCSE, Pre-A-level, A Level, University Foundation, BTEC Business

Възраст на учениците: 13 – 19 год.

Основано през 1977г., Bosworth Independent College днес е едно от водещите международни пансионни училища във Великобритания. То e част от огранизацията CATS Global Schools. Училището има отлични академични резултати. В него учат над 300 ученици от които 60% са чуждестранни, от различни нацоналности.
Местоположение
Училището е разположено в Нортхамптън в сърцето на Великобритания. Намира се на 1 час път с влак от Лондон.
Учебни програми
1-годишна и 2-годишна GCSE програма;
1-годишна, 18-месечна и 2-годишна A-Level програма; Учениците имат избор от 37 A-level учебни предмета.
1-годишни програми за подготовка за GCSE и A-Level.
1-годишна University Foundation Programme, която е в две направления – Engineering & Science или Business. Това е подготвителна година за прием в университет.
BTEC Business Programme.
Настаняване
Децата са настанени в единични или двойни стаи, в модерни общежития, разположени в самия кампус на училището. Всяка сграда има обща дневна, кухня и перално помещение. Дневната е място за отдих и е оборудвана с телевизор, DVD, билярдна маса и безжичен интернет.
Спорт и развлечения
Кампусът на училището е с изглед към просторен парк, идеален за практикуване на спортове на открито, между които най-популярният е футбол. В близост се намира и спортната зала, в която вечер и през почивните дни учениците могат да участват в занимания на закрито: бадминтон, баскетбол, волейбол, тенис на маса. Другите извънкласни дейности включват клубове по йога, фотография, изкуства, плетене, участие в дебати, шах, чужди езици и музика.
Изисквания за прием
За прием във всички програми е необходима академична справка от последните 2 години. Държат се изпити за определяне на нивото по английски език и математика, и интервю.
Стипендии
Да – до 50% от таксата за обучение
Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner