logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Bloxham School
Детайли

Място: Bloxham, Banbury, Oxfordshire, UK

Годишна такса: GBP 36 225

Образователни програми: GCSE, A level

Възраст на учениците: 13 -18 г.

Bloxham е част от Woodard Corporation и е член на групата HMC, която е сред елитните независими училища във Великобритания. Училището се гордее с модерни съоражения за академична работа, спорт, технологии и изкуства осъществяващи се в модерен кампус. С около 460 ученици, училището гарантира, че всеки един от тях получава необходимото индивидуално внимание.
Местоположение
Разположено в сърцето на красивото оксфордширско селце Блоксам, училище е само на 3 мили от градчето Банбъри, което има отлични железопътни връзки, а Лондон е само на около 50 минути с влак. Bloxham е близо, както до повечето летища в Лондон, така и до международното летище в Бирмингам.
Настаняване
Учениците се настаняват на пълен пансион в общежитията на училището, които са общо 6. Пансионите осигуряват на учениците позната, уютна и приятелска среда, към която да се върнат, когато не са на уроци или извънкласни дейности. Всяка една сграда има своята идентичност.
Спорт и развлечения
Bloxham School предлага широка гама от спортове, активности и извънкласни клубове, за да ангажира интересите на учениците и да ги научи на нови умения. Основните спортове са хокей, тенис, нетбол, баскетбол, катерене, крикет, футбол, голф, конна езда и др.
Изисквания за прием
- Владеене на английски език – поне В1 ниво;

- Полагане на входящи тестове по математика и английски език ;

- Интервю с представител на училището.
Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner