logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Bishopstrow College
Детайли

Място: Bishopstrow, Wiltshire, UK

Годишна такса: GBP 33 300 – 39 750

Образователни програми: 1 year iGCSEs, Common Entrance (CE), Foundation courses, Intensive English, Pre-boarding preparation courses, Short term boarding education (less than one year), Summer courses - Academic

Възраст на учениците: 7 – 17 год

Училищната база е отлична и включва: модерни учебни зали, комфортни общежития, спортни игрища, фитнес зала, компютърна зала и др. Колежа е специализиран в подготовка на ученици за прием в елитни пансионни училища. Обучението е в малки групи до 8 деца, а общият брой на учениците е 80.
Местоположение
Bishopstrow College се намира в едноименния град Бишъпстроу, в графство Уилтшър (югозападна Англия). Най-близкият голям град е Уорминстър.
Настаняване
Bishopstrow College разполага с 3 общежития - отделни за момчета и за момичета. Учениците се настаняват в стаи с две или повече легла. Всяко общежитие разполага с кухня, всекидневна и градина.
Спорт и развлечения
През свободното си време учениците практикуват спортове (тенис, голф, баскетбол, крикет, хокей, нтбол, ръгби, бадминтон, езда, атлетика, хандбал и др.) и участват в разнообразни клубове по интереси. Организират се и интернационални вечери, а през уикендите – екскурзии и други развлечения.
Изисквания за прием
Кандидатите представят академична справка, препоръка от преподавател и полагат тест по английски език и интервю.
Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner