logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Bethany School
Детайли

Място: Гоудхърст, Кент, Великобритания

Годишна такса: GBP 28 965 - GBP 32 610

Образователни програми: GCSE, A level

Възраст на учениците: 11-18 год.

Bethany School е основано от преподобния Джоузеф Кендън през 1866 г. и днес е едно от малките преуспяващи училища в Англия с 400 ученици. Базата е разположена на 60 хектара площ сред горите на графството. Включва модерен научен център с 6 лаборатории и технически съоръжения. Възпитаниците на училището постъпват в елитните университети Cambridge, Imperial College, Brunel, Exeter и Edinburgh.
Местоположение
Bethany School е разположено в графство Кент в живописна местност, популярна като Градината на Англия. Лондон се намира на по-малко от час път с влак, а летищата Гетуик и Хийтроу са съответно на час и час и половина път с автомобил.
Настаняване
Настаняването в Bethany School може да е целогодишно и краткосрочно, в шест общежития с по 25 ученици. Всички стаи са уютно обзаведени, с общи бани и тоалетни, кухни, помещения за отдих и гледане на телевизия. Срещу допълнително заплащане се предлагат стаи със самостоятелен санитарен възел, както и алтернативно настаняване в приемни семейства.
Спорт и развлечения
Спортните съоръжения в Bethany School включват игрища на открито и закрити площадки, фитнес зала, стена за катерене, басейн на открито и студио за аеробика. Организират се спортни инициативи по тенис, баскетбол, футбол, бадмингтон, волейбол, стрелба с лък, фехтовка, тенис на маса, аеробика, карате, джудо, вдигане на тежести. Освен това има възможности и за други занимания - фотография, музика, сценични изкуства. Извън училището се предлага голф, езда, скално катерене, плуване, скуош, кану, боулинг, картинг и пейнтбол.
Изисквания за прием
От кандидатстващите ученици се изисква да положат специален изпит на английски език на самото училище. Тестът включва задачи по английски и математика за съответната възрастова категория. Допълнително се изискват академични справки и препоръки.
Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner