logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Berkhamsted School
Детайли

Място: Berkhamsted, Hertfordshire, UK

Годишна такса: GBP 34 275

Образователни програми: GCSE, A level

Възраст на учениците: 13 – 18 г.

Berkhamsted School е едно от водещите и изключително селективни училища във Великбритания за пансионни ученици от 13 до 18-годишна възраст. Училището се гордее както със своя патрон – английската кралица Елизабет II, така и с безупречната си академична програма, която води до отлични резултати. Всяка година между 5 и 10 ученици продължават обучението си в престижните университети Оксфорд и Кеймбридж.
Местоположение
Училището се намира в историческия град Бъркхамстед, който предлага богатство от музеи, театри и актракции, а Лондон се намира на краткото разстяние от 30 минути с влак. Близо до гарата са запазени останки от нормански замък, използван от кралското семейство между 11 и 15 век.
Учебни програми
Учениците се обучават по традиционната британска образователна система по програмите GCSE и A Level. Учебната програма е изработена по начин, който развива любовта към ученето през целия живот, стимилирането на интелектуалното любопитство и възможността учениците да следват своите страсти и да растат като независими, устойчиви и смели хора, които посрещат с увереност житейските предизвикателства и възможности
Настаняване
Berkhamsted School разполага с две общежития, намиращи се на кратко разстояние от учебната база. Настаняването на паснион предлага възможността както да бъдеш част от една сплотена и приятелска училищна общост, така и достъп до изключителни съоражения и ресурси. Учениците се настаняват в единични или двойни стаи, обазаведени и оборудвани по най-високите стандарти.
Спорт и развлечения
Учениците участват в най-различни спортове и извънкласни занимания, като някои от тях са: стрелба с лък, бадминтон, баскетбол, крикет, футбол, голф, музика, драма, танци, фотография, керамика, и още много други.
Изисквания за прием
- Академична справка от настоящото училище;

- Интервю по Скайп или на място в училището;

- Входящи тестове по английски език, математика и други предмети;

- Тест за когнитивни умения;

- Препоръка от настоящото училище на кандидата.
Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner