logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Bellerbys College London
Детайли

Място: Лондон, Великобритания

Годишна такса: GBP 35 634 - GBP 43 650

Образователни програми: A Level, 1 Year GCSE programme, Foundation courses

Възраст на учениците: 13 - 21г.

Bellerbys College London има възпитаници от над 50 различни държави. Подходящ е за ученици, които ще се занимават с бизнес, счетоводство и финанси, икономика, банкиране, инвестиране, маркетинг или мениджмънт в следващите степени на обучение. Колежът високо цени извънкласните занимания и партнира с университети като Cass Business School и London School of Economics, институции като Bank of England и London Stock Exchange. Bellerbys College London разполага с богат избор от A Level предмети с бизнес насоченост, включително счетоводство, икономика, управленческа и политическа психология. Колежът предлага широк избор от Foundation courses и Business, Finance & Management Foundation.
Местоположение
Лондон - оживен и космополитeн, е чудесно решение за средно образование. И заради реномираните училища, и заради избора от извънкласни занимания – музеи, театри, спортни събития, конференции и др.
Настаняване
Настаняването е в общежитие или в семейства домакини. И в двата случая стандартът е висок. Общежитията са точно до сградата, в която се провеждат занятията, а кампусът се споделя между University of Greenwich, Trinity College of Music и др. За възпитаниците под 18 години има отделна сграда. Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел.
Спорт и развлечения
Клубът по бягане на Bellerbys College London организира седмични събития. Работят и различни клубове и общества.
Изисквания за прием
Апликационна форма и академична справка от предишното училище. За обучение по изкуство и дизайн се изисква портфолио.
Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner