logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
BEDE’S
Детайли

Място: Sussex, UK

Годишна такса: GBP 36 390
Образователни програми: 1-year GCSE, 2-year GCSE, IGCSE, A-level, BTEC
Възраст на учениците: 13 – 18 г.
От основаването си през 1978 г., Bede’s има силно международна перспектива, като разнообразната интернатна общност стои в основата на училището през 40-годишната му история. Учебната програма е направена с цел всеки ученик да има възможност да изучава голямо разнообразие от предмети, като изборът е многоброен. Основният фокус е върху английски език, математика, природни науки и езици. Набляга се и върху творческите предмети, като сред тях се открояват музика, танци и изкуство.
Местоположение
Училище Bede’s се намира близо до южното крайбрежие, между Брайтън и Ийстбърн и е на по-малко от час от летище Гатуик с влак.
Настаняване
Училището се гордее с общо пет на брой пансионни къщи, две от които бяха признати през 2013 г. за своя изключителен дизайн и иновативност. В общежитията са настанени 160 деца от 30 националности. По-малките ученици се настаняват в стаи с по 4-5 легла, а по-големите в самостоятелни или в двойни стаи. Всяка петък вечер се организират посещения на кино или игра на боулинг. В събота учениците могат да участват в спортни занимания, театрално и художествено изкуство и музика, гребане или планинско колоездене. Неделните дни са определени за пазаруване в местните магазини или за активна почивка.
Спорт и развлечения
Спортните и развлекателни клубове включват: бадминтон, крикет, футбол, голф, хокей, нетбол, плуване, тенис, баскетбол, танци, готварство, фотография, изкуство и дизайн, керамика, изработка на бижута, рисуване, медия, писателство, модерни езици и много други. Ежеседмично се провеждат екскурзии до близки и по-далечни места.
Изисквания за прием
- Академична справка от текущото училище за последните 2 години на обучение;

- Ukiset test;

- Полагане входящите тестове на училището;

- Скайп интервю с Директора на училището.
Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner