logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
BCS collegiate school
Детайли

Място: Борнмът, Графство Дорсет, (Англия)

Годишна такса: GBP 37 980

Образователни програми: GCSE, A Level

Възраст на учениците: 11 – 18г.

Създадено през 1899 г. BCS collegiate senior school е частно училище, предлагащо дневна и пансионна форма на обучение. В него се обучават над 350 деца от различни националности.

BCS collegiate senior school функционира и като спортна академия – отлично място за подготовка на спортуващите деца. Тя предлага разнообразната спортна програма, под ръководството на инструктори и треньори с изключително богат международен опит. Академията осигурява професионални тренировки за подрастващите в следните спортове: бадминтон, баскетбол, футбол, гребане, ръгби, плуване, тенис, триатлон.
Местоположение
Bournemouth Collegiate School се намира в близост до златистите плажове на Борнмът – курортно селище на южното крайбрежие на Англия. Разположен на брега на протока Ла Манш, градът е основан през 1810 г.
Настаняване
Настаняването за ученици от 11 до 18 год. възраст е в единични или двойни стаи на територията на училището, като момчета и момичета живеят отделно. Общежитията предоставят ползване на обща кухня, всекидневна и стая за гледане на телевизия и отдих.
Спорт и развлечения
В свободното си време учениците могат да ползват плувен басейн, фитнес център, закрита спортна зала, тенис кортове, библиотека и компютърна зала. Практикуват се спортове като баскетбол, тенис на маса, футбол, бадминтон, ръгби, нетбол, конна езда и др. Организират се кино и музикални вечери, боулинг игри, картинг състезания, разходки на плажа, караоке, посещения на театрални постановки и много други.
Стипендии
Кандидатите представят академична справка за последните 2 години. Държи се изпит по английски език за определяне на нивото на кандидата и Skype интервю.
Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner